Tangkalna

Boxwood

Tutuwuhan boxwood (Buxus) diwakilan ku semak sareng tangkal, dicirikeun ku kamekaran ngalambatkeun, anu langsung aya hubunganana sareng kulawarga boxwood. Di alam liar, anjeun tiasa patepang ngeunaan 100 spésiés tutuwuhan sapertos kitu. Boxwoods dipendakan di Tengah, Asia Wétan, sareng ogé di Kumpeni Kulon. Di Yunani kuno, pepelakan sapertos kitu disebut "buxus", sareng kecap ieu diinjam tina basa anu teu dipikanyaho ku saha waé.

Baca Leuwih